Menu Zamknij

OŚWIADCZENIE TRENERA ŁUKASZA KOWALSKIEGO

W związku z zaistniałą sytuacją po meczu z Bytovią Bytów dnia 12.09.2020 roku, pragnę przedstawić moje oświadczenie w tej sprawie.

Jeżeli podczas rozmowy któryś z obecnych kibiców poczuł się urażony lub obrażany, to przepraszam. Moje intencje były dobre i nie miałem zamiaru w żaden sposób wszczynać konfliktu. Uważam także, że po całej sprawie powstało zbyt wiele wersji zdarzeń i nie wszystkie pokrywają się z prawdą.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zapraszam do kibicowania na najbliższych meczach przy Agrykola 8.

Z poważaniem,
Łukasz Kowalski

2 Komentarze

1. ZYZY

Jeden powie za dużo do kibica-ców czy do mediów i przeprosi(Kowalski) .Drugi podpuszczał piłkarzy przed meczami w szatni do sabotażu przeciw prezesowi i do dziśiaj nie przeprosił(Arteniuk).Trzeci ucieka z tonącego statku po 11 meczach i zostawia koibicom w spadku 6 pkt i nie przeprasza do dziś(Boros).W sumie większosc normalnych dojrzałych kibiców i tak nie interesuja na długa metę trenerzy czy piłkarze.Bo oni dziśiaj są ,a jutro cię obsmarują w mediach i gdzie się da (Muszalik)Olimpio jutro z krakusami do Bjuuuuuuuuuuuuuu i 3 pkt nasze.